Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ν. Τραμπ «πυροβολεί»: «Θα δημοσιεύσω επιστολή των Δημοκρατικών για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές»


Έτοιμος να φτάσει στα άκρα είναι όπως φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ, στην υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές των ΗΠΑ, καθώς υποστήριξε πως θα δημοσιεύσει εμπιστευτικό έγγραφο των Δημοκρατικών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι ο Λευκός Οίκος θα δώσει στη δημοσιότητα μια επιστολή αναφορικά με ένα διαβαθμισμένο έγγραφο που έχουν συντάξει οι Δημοκρατικοί το οποίο αντικρούει τους ισχυρισμούς του υπομνήματος των Ρεπουμπλικάνων που επικρίνει το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης για μεροληψία εναντίον του Τραμπ στην έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έπειτα από μια εκδήλωση στο Οβάλ Γραφείο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν έδωσε καμία πληροφορία τι θα αναφέρει η επιστολή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου