Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Αμαλιάδα: Σύλληψη Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών


Ένας Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γυθείου για διακίνηση, αποθήκευση και καλλιέργεια ναρκωτικών, συνέχιζε τις παράνομες δουλειές του, παρ’ όλο που γνώριζε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Έχοντας αλλάξει στέκι, ο 50χρονος που κρυβόταν στην Αμαλιάδα «έσπρωχνε» σε χρήστες της πόλης χασίς κρυμμένο μέσα σε τυποποιημένες καπνοσακούλες του εμπορίου. Όμως, οι πληροφορίες για την δραστηριότητά τους έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, οι οποίοι τον εντόπισαν να κινείται στην Κουρούτα και τον συνέλαβαν.

Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν πάνω του τρεις συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, που δεν περιείχαν καπνός αλλά 42,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τις κατέσχεσαν. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την μεταγωγή του στο Γύθειο για να απολογηθεί για τις προηγούμενες κατηγορίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου