Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος απειλεί τις ΗΠΑ: «Μην δοκιμάζετε την υπομονή της Τουρκίας»!


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μποζντάγ μετείχε στο συνέδριο νεολαίας του ΑΚΡ στο Νέβσεχίρ, που οργανώθηκε στο Κεντρο Τέχνης και πολιτισμού της Καππαδοκίας.  Μιλώντας εκεί ο Μποζντάγ άσκησε κριτική κατά των ΗΠΑ λέγοντας ¨Να μην δοκιμάζουν την υπομονή της Τουρκίας¨ και συνέχισε λέγοντας :

«Μην έρχεστε να πείσετε την Τουρκία. Να πάτε να ενδιαφερθείτε για τις τρομοκρατικές οργανώσεις, που εκπαιδεύσατε, εξοπλίσατε, δώσατε όπλα και στηρίξατε.

Μαζέψτε τα όπλα που τους δώσατε και μην τους δώσετε ξανά. Μην κάνετε τρομοκρατικές δράσεις ενάντια στην Τουρκία.

Κάποιοι Αμερικανοί στρατιωτικοί κάνουν δηλώσεις και κοινοποιούν φωτογραφίες μαζί με τους τρομοκράτες του PYD.

Αυτοί δεν μας αναγνωρίζουν εμάς και έμμεσα μας απειλούν. Η Τουρκία όμως δεν είναι όμως μια χώρα που απειλείται έμμεσα ή άμεσα.

Ούτε χτες ήταν τέτοια χώρα, ούτε σήμερα είναι, ούτε αύριο θα είναι τέτοια χώρα. Σταματήστε πια να κοροϊδεύετε την Τουρκία. Δεν είναι όλοι χαζοί. Γνωρίζουμε τα πάντα. Δεν τηρήσατε τις υποσχέσεις που δώσατε στην Τουρκία. Πλέον τηρείστε τις υποσχέσεις σας. Δεν θα περνούσατε δυτικά του Ευφράτη.

Δεν θα βρισκόσασταν στο Μένμπιτς, δεν θα δίνατε όπλα, αλλά εσείς συνεχίσατε να δίνετε όπλα. Δώσατε 5.000 φορτηγά με όπλα.  Τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν κατά της ISIS αλλά κατά της Τουρκίας, είχαμε προειδοποιήσει για αυτό πολλές φορές.

 Δεν έπρεπε να υπάρχει αυτή η προστασία και το χάιδεμα αυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης.  Πλέον ως Τουρκία εμείς δεν κοιτάμε τα λόγια αλλά την αντανάκλαση.

Πλέον πρέπει να τερματιστεί η ενδυνάμωση και στήριξη των τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή μας. Πρέπει να παρθούνε πίσω τα όπλα που μοιράστηκαν και να μην δοθούνε νέα. Οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ Αμερικανοί στρατιωτικοί πρέπει να σταματήσουν να βγαίνουν φωτογραφίες στις οποίες χτυπάνε στην πλάτη τρομοκράτες.»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου