Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τραμπ: «Η Ρωσία ξεκίνησε την αντι-αμερικανική της καμπάνια πολύ πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος»


Την απάντησή του στην ανακοίνωση της παραπομπής σε δίκη 13 Ρώσων και άλλων τριών ρωσικών υπηρεσιών και οντοτήτων, για εμπλοκή και προσπάθεια επηρεασμού της αμερικανικής κοινής γνώμης ενόψει των εκλογών του 2016, έδωσε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Ρωσία ξεκίνησε την αντι-αμερικανική της καμπάνια το 2014, πολύ πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος», έγραψε στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε κοινή γραμμή με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, πρόσθεσε στην ανάρτησή του στο twitter ότι «οι εκλογές δεν επηρεάστηκαν» και ότι η «καμπάνια του Τραμπ δεν έκανε τίποτα λάθος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου