Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Βρετανία: Το Λονδίνο δεν θα παραδοθεί στη μάχη για το Brexit


Η Βρετανία θα ασκήσει πιέσεις για μια συμφωνία κατά παραγγελία με την ΕΕ ώστε να διασφαλίσει τόσο μια εμπορική σχέση χωρίς τριβές όσο και την ικανότητα της χώρας να διαπραγματεύεται εμπορικές συμφωνίες με άλλες χώρες, δήλωσε σήμερα η βρετανή υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

«Θέλουμε να έχουμε μια κατά παραγγελία συμφωνία. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε πριν δώσουμε αυτή την μάχη», δήλωσε η Ραντ στην εκπομπή του BBC "Andrew Marr Show" ερωτηθείσα αν η κυβέρνηση προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου