Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Βέτο από ΗΠΑ σε Γαλλία για να μην πουληθούν βλήματα cruise SCALP-EG στην Αιγυπτο


Βέτο στην στην πώληση γαλλικών πυραύλων cruise τύπου Scalp στην Αίγυπτο έχουν θέσει οι ΗΠΑ με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει και οι διαπραγματεύσεις για την πώληση στο Κάιρο 12 ακόμη μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Καθώς ορισμένα τμήματα του Scalp είναι αμερικανικής κατασκευής και παρά το γεγονός ότι το βλήμα cruise τύπου Scalp είναι γαλλικής κατασκευής και παράγεται από την εταιρεία MBDA, ο Scalp ενσωματώνει τουλάχιστον ένα υποσύστημα αμερικανικής κατασκευής, με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να έχουν θέσει εμπάργκο στην πώληση του γαλλικού πυραύλου, μετά από ισραηλινές πιέσεις.

Υπο αυτές τις συνθήκες οι λύσεις που προτείνονται είναι είτε η MBDA να αντικαταστήσει το αμερικανικό υποσύστημα με ένα άλλο ώστε να μην έχουν λόγο οι ΗΠΑ είτε η γαλλική κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με την αμερικανική ώστε να μην χαθούν τα δύο σημαντικά συμβόλαια για τις γαλλικές εταιρείες Dassault Aviation και MBDA.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου