Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζεται το «φλερτ» Σαουδικής Αραβίας-Ισραήλ: Ανοικτός ο σαουδαραβικός εναέριος χώρος για την EL AL


Η Σαουδική Αραβία άνοιξε τον εναέριο χώρο της στα ισραηλινά πολιτικά αεροσκάφη για πρώτη φορά, ώστε να εκτελούν πτήσεις στην Ινδία. Η κίνηση αυτή μεταφράζεται ως ένα ακόμα δείγμα των θεαματικά βελτιωμένων σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών.

Αποτελεί δε διπλωματική, αλλά και οικονομική επιτυχία για το Ισραήλ, δεδομένου ότι οι δύο χώρες δεν διατηρούν, επισήμως, διπλωματικές σχέσεις. Ο σαουδαραβικός εναέριος χώρος ήταν κλειστός όχι μόνο για τα ισραηλινά αεροσκάφη αλλά και για αεροσκάφη άλλων χωρών που εκτελούσαν πτήσεις από και προς το Ισραήλ.

Η Σαουδική Αραβία επιτρέπει τώρα και στην Air India να εκτελεί απευθείας πτήσεις από το Δελχί στο Τελ Αβίβ, μειώνοντας έτσι τον χρόνο του ταξιδιού από τις οκτώ στις έξι ώρες. Φημολογείται πως το Ισραήλ έπεισε την Ινδία να επενδύσει στο εγχείρημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου