Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η αμερικανική Αεροπορία θέλει τα F-22 επιχειρησιακά μέχρι το 2060!


Η αμερικανική Αεροπορία σκοπεύει να προβεί στις κατάλληλες επεμβάσεις που θα επιτρέψουν στο F-22 Raptor να παραμείνει σε ενεργό υπηρεσία για ακόμη 42 χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο παγκοσμίως -επιχειρησιακό από το 2006- μαχητικό 5ης γενιάς, θα συνεχίσει να πετάει ως το 2060.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, το F-22 θα πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστικό έναντι των υπαρχόντων όπως και των μελλοντικών απειλών.


Για να το πετύχει αυτό, θα χρησιμοποιεί υπολογιστές που θα επιδέχονται συνεχούς αναβάθμισης, νέα όπλα, νέους αισθητήρες και δόσεις «τεχνητής νοημοσύνης».

Σύμφωνα με το Warrior Maven, η USAF σχεδιάζει να προβεί σε αναβαθμίσεις μέσης ζωής από το 2024.

Στόχος των βελτιώσεων θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να εξουδετερώνει εχθρικά μαχητικά σε μεγαλύτερες αποστάσεις, πιο αποδοτική συγχώνευση πληροφοριών και φυσικά προσθήκη νέων αισθητήρων και όπλων.

Μερικές πιο συγκεκριμένες βελτιώσεις, θα αφορούν στην ενσωμάτωση IR καμερών με οπτικό πεδίο 360 μοιρών και βελτίωση της ικανότητας διαμοιρασμού και επεξεργασίας δεδομένων από άλλες φίλιες πλατφόρμες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου