Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τουρκία: Πέντε χρόνια φυλάκιση γιατί έδωσε βίντεο που αποδείκνυε ότι η ΜΙΤ εξόπλιζε την ISIS


Πέντε χρόνια και 10 μήνες ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Τούρκο βουλευτή του CHP Ενίς Μπερμπέρολγου ο οποίος είχε δώσει βίντεο στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας   Τζουμχουριέτ Τζαν Ντουντάρ, στο οποίο φορτηγά της ΜΙΤ γεμάτα οπλισμό περνούσαν τα σύνορα με τη Συρία με αποδέκτη την ISIS.

Το 20ο  Ποινικό Τμήμα του Πρωτοδικείου της Περιφέρειας Κωνσταντινούπολης καταδίκασε τον Μπερμπέρογλου σε φυλάκιση 5 ετών και 10 μηνών.

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κατηγορεί -και δικαίως- τη Δύση ότι εξοπλίζει τρομοκράτες στην Συρία, αλλά χωρίς την παραμικρή προσπάθεια αυτοκριτικής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου