Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κίνα: Το J-20 μπορεί να σπάσει το μονοπώλιο της Δύσης στην αγορά των μαχητικών αεροσκαφών


Το νέο κινεζικό μαχητικό J-20 (το οποίο οι Κινέζοι τοποθετούν στην 5η γενιά) μπορεί να σπάσει το μονοπώλιο που διατηρεί η Δύση στα αεροσκάφη 4ης γενιάς ακόμη και σε αυτά της 5ης όπως το F-22, λέει η Κινέζα αμυντική αναλύτρια  Li Li σε συνέντευξή της  στο CCTV.

Σε ρεπορτάζ του το Reuters ανέφερε πως το J-20 δεν θα καταφέρει τα φτάσει τα επίπεδα του F-22 όμως η Li Li διαφωνεί. «Αν και το Raptor είναι το πρώτο μαχητικό 4ης γενιάς (σ.σ. τοποθετεί το αεροσκάφος στην συγκεκριμένη γενιά) που έγινε επιχειρησιακό οι επιδόσεις του δεν είναι ικανοποιητικές. Ταυτόχρονα Ρωσία και Κίνα με τα T-50 και J-20 έχουν ως στόχο να σπάσουν το δυτικό μονοπώλιο. Tο J-30 μπορεί να αποδειχθεί με πολύ πιο αποτελεσματικό από το F-22».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου