Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

JASSM-ER: Επιχειρησιακός ο cruise πύραυλος με το F-15E Strike Eagle των ΗΠΑ


Το F-15E Strike Eagle της Αεροπορίας των ΗΠΑ πέτυχε την πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα του διακλαδικού πυραύλου αέρος-αέρος μακρού πλήγματος (JASSM) – Διευρυμένου Βεληνεκούς (ER) της Lockheed Martin.

Με την ολοκλήρωση της ενοποίησης και την ανάπτυξη της συλλογής «8» του προγράμματος επιχειρησιακής πτήσης του “JASSM-ER”, το “F-15E Strike Eagle” γίνεται η πρώτη πλατφόρμα που συμμορφώνεται με την Ενιαία Διεπαφή Οπλισμού (“UAI”) για την ανάπτυξη τον “JASSM-ER”. Το συμβατό με την “UAI” αεροσκάφος διαθέτει τυποποιημένες διεπαφές για την υποστήριξη της ενοποίησης μελλοντικών όπλων.

“Αναπτύσσοντας τον πύραυλο στο “F-15E Strike Eagle” διευρύνεται η ευελιξία αποστολής του “JASSM-ER”, δήλωσε ο Τζεφρεϊ Φόλεϊ, διευθυντής προγράμματος των Συστημάτων Κρούσης Μεγάλου Βεληνεκούς στους Πυραύλους και Έλεγχο Πυρός της “Lockheed Martin”. “Με το βεληνεκές άνω των πεντακοσίων (500) ναυτικών μιλίων και τις προγραμματισμένες αναβαθμίσεις να είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ο “JASSM-ER” παρέχει ένα εντυπωσιακό τακτικό πλεονέκτημα στα μαχητικά των ΗΠΑ και των συμμάχων”.

Ο βασικός “JASSM-ER” ήταν ο πρώτος πύραυλος που ενσωματώθηκε ποτέ σε μια πλατφόρμα «UAI”. Το γραφείο “Seek Eagle” της Αεροπορίας των ΗΠΑ ηγήθηκε της ενοποίησης των “JASSM-ER” και “JASSM” με το “F-15E Strike Eagle”.

Οπλισμένοι με κεφαλή διάτρησης έκρηξης-θραυσμάτων, οι “JASSM-ER” και “JASSM” μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μοιράζονται τις ίδιες πανίσχυρες δυνατότητες και “αόρατα” χαρακτηριστικά, αν και ο “JASSM-ER” διαθέτει μεγαλύτερη από δυόμιση φορές το βεληνεκές του “JASSM” για επαυξημένη απόσταση προσβολής. Οι εν λόγω εξαιρετικά ακριβείς πύραυλοι κρούζ διαθέτουν επίσης έναν ανιχνευτή υπέρυθρων και “GPS” ενισχυμένης αντίστασης στις παρεμβολές για την κίνηση προς συγκεκριμένα σημεία των στόχων.

Αποτελεσματικός εναντίον στόχων υψηλής αξίας, καλά οχυρωμένων, σταθερών και κινούμενων στόχων, ο “JASSM-ER” ενσωματώνεται επίσης στο “B1-B” και επί του παρόντος βρίσκεται στη διαδικασία ενσωμάτωσης στο “F-16C/D” και την εσωτερικές αποθήκες και πτέρυγες του “B-52H”. Ο “JASSM” ενοποιείται με τα αεροσκάφη B-1B, B-2, B-52, F-16 και F-15E της Αεροπορίας των ΗΠΑ. Διεθνώς, ο “JASSM” μεταφέρεται στα αεροσκάφη “F/A-18A/B, F-18C/D” και “F-16 Block 52”. Παράγεται στις εγκαταστάσεις παράγωγης της εταιρείας στην Τρόϋ της Αλαμπάμα και έχουν παραδοθεί περισσότεροι από δυο χιλιάδες εκατόν πενήντα (2150) “JASSM”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου