Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι βιομηχανικές δόκιμες του νέου ρωσικού μαχητικού MiG-35


Ολοκληρώθηκαν οι βιομηχανικές δόκιμες του νέου ρωσικού μαχητικού MiG-35 όπως μεταδίδει το TASS.

«Οι βιομηχανικές δοκιμές του MiG-35 το οποίο θα παραχθεί για λογαριασμό του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ολοκληρώθηκαν. Το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης  υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2017», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών οι μηχανικοί εξέτασαν το σύμπλεγμα των ηλεκτρονικών του αεροσκάφους, τα συστήματα ναυτιλίας, το ραντάρ, τους κινητήρες και άλλα βασικά συστήματα. Οι δοκιμες πραγματοποιήθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2017 με πιλότους δοκιμαστές του υπουργείου.  Σύμφωνα με τις ενδείξεις ένα συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί τους επόμενους μήνες με στόχο τα πρώτα αεροσκάφη παραγωγής να αρχίσουν να παραδίδονται το 2020 στη ρωσική Αεροπορία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου