Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης για υπόθεση Novartis: «Η κυβέρνηση υπέστη μια πανωλεθρία»


Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, από την Λάρισα που βρίσκετε εξαπέλυσε Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, αναφέρθηκε στην συζήτηση στη Βουλή για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, λέγοντας πως «η κυβέρνηση υπέστη μια πανωλεθρία», αλλά και πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «ήταν ο χειρότερος Τσίπρας όλων των εποχών».

Όπως σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., «σε μια ημέρα που η Βουλή έχει τον ρόλο του εισαγγελέα και αποφασίζει για την έναρξη της διαδικασίας ποινικής δίωξης, ο κ. Τσίπρας μίλησε για πολιτικές ευθύνες». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο πρωθυπουργός κράτησε αυτή τη στάση διότι «δεν είχε το ανάστημα να εκφράσει κατηγορία εναντίον ουδενός», αλλά και γιατί ο φάκελος που ήρθε στην Βουλή, δεν έχει απολύτως τίποτα μέσα, πλην 'νομίζω άκουσα, πιστεύω ότι, εκτιμώ'».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πως θέλει να αλλάξει την ατζέντα σχετικά με την υπόθεση της Μακεδονίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, πως ο πρωθυπουργός «έχει προφανώς δεσμευτεί στην κυρία Μέρκελ να δώσει το όνομα της Μακεδονίας και τρόμαξε από τα συλλαλητήρια».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», ενώ υποστήριξε πως «ο τελευταίος στην Ελλάδα που μπορεί να μιλάει για εξάρτηση των πολιτικών από τους φαρμακοβιομηχάνους, αλλά και το τελευταίο κόμμα που μπορεί να μιλάει για το αν υποστήριξε ή όχι, τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχάνων, είναι προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου