Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Αφρίν: Tουρκικό ΤΟΜΑ με 7 στρατιώτες προσβάλλεται από Α/Τ πύραυλο και σκοτώνονται όλοι


Οι Κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι σε ειδικές επιχειρήσεις και ενέδρες σκοτώθηκαν 18 Τούρκοι στρατιώτες και κατέστρεψαν δύο στρατιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον YPG καταστράφηκαν  δύο ΤΟΜΑ με βαρύ οπλισμό  εγκατεστημένα κοντά στο χωριό της Σαγκήλα στην περιοχή Rayo. Εκεί Ισχυρίζονται ότι 15 τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση.

Στη δεύτερη επίθεση στο χωριό Kilil σκοτώθηκαν τρεις ακόμη Τούρκοι στρατιώτες, οπότε ο συνολικός αριθμός των ανθρώπινων απωλειών για τον τουρκικό στρατό έφτασε τους 18, τον μεγαλύτερο από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης «Kλάδος ελαίας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου