Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αντίποινα Μόσχας σε ΗΠΑ & ΕΕ: Απελάσεις 150 διπλωματών και «λουκέτο» στο αμερικανικό προξενείο στην Αγία Πετρούπολη


Σε αντεπίθεση προχώρησε η Μόσχα μετά την απόφαση δυτικών χωρών να προχωρήσουν σε μαζικές απελάσεις Ρώσων διπλωματών και αξιωματούχων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ αλλά και των συμμάχων τους.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ανακοίνωσε το κλείσιμο του αμερικανικού προξενείου στην Αγία Πετρούπολη, την απέλαση 60 Αμερικανών διπλωματών και 90 ακόμη δυτικών χωρών όπως αναφέρουν και οι New York Times, σύνολο δηλαδή 150 στελεχών όσους είχαν διώξει και οι άλλες χώρες.

Ο Ρώσος υπουργός τόνισε πως η Μόσχα θα απαντήσει με τον «ίδιο τρόπο» στις χώρες που προχώρησαν σε απελάσεις Ρώσων αξιωματούχων ως αντίποινα για την υπόθεση δηλητηρίασης του Σεργκέι Σκρίπαλ.

Η Μόσχα πρότεινε επίσης την έκτακτη σύγκληση του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) την ερχόμενη Τρίτη, 2 Απριλίου και ελπίζει ότι θα διεξαχθεί μια «ειλικρινής συζήτηση», είπε ο Λαβρόφ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου