Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

«Βουλιάζουν» τα νησιά του Αιγαίου από τις «ορδές» παράνομων μεταναστών - 168 αφίξεις μόνο σήμερα το πρωί!


Τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται ένα νέο «κύμα» προσφυγικών ροών καθώς μόνο το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις 168 άτομα να μεταφέρονται με βάρκες στα νησιά Σάμο, Λέσβο και Φαρμακονήσι.

Πιο συγκεκριμένα, 17 άτομα εντοπίστηκαν να πλέουν ανεξέλεγκτα σε φουσκωτό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου. Το λιμενικό τους περισυνέλλεξε, ενώ το φουσκωτό είχε αρχίσει να βάζει νερά. Άπαντες οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Φαρμακονησίου.

Περίπου την ίδια ώρα, εντοπίστηκαν και διασώθηκαν άλλα 32 άτομα στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πράσσο», ανατολικά του νησιού. Οι πρόσφυγες και μετανάστες επέβαιναν σε λέμβο, την οποία εντόπισε το Λιμενικό.  

Οι επιβαίνοντες στη λέμβο μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Μαλαγαρίοτυ για αναγνώριση.

Μεγαλύτερη ήταν η επιχείρηση στη Λέσβο, όπου διασώθηκαν 74 άτομα και συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός διακινητής. Πιο συγκεκριμένα, το ναυαγοσωστικό του Λιμενικού εντόπισε τη βάρκα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην περιοχή Αγριελιά.

Στην ίδια περιοχή, άλλο φουσκωτό σκάφος μετέφερε άλλα 45 άτομα, τα οποία διασώθηκαν, ενώ συνελήφθη ο 31χρονος χειριστής της βάρκας, ο οποίος εικάζεται ότι είναι μέλος της συμμορίας που διακινεί παράνομα μετανάστες από τα τουρκικά παράλια.

Πηγή

1 σχόλιο: