Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ακόμη 58 παράνομους μετανάστες μετέφερε σκάφος της FRONTEX στις ελληνικές ακτές


Φουσκωτό το οποίο είχε εισέλθει  παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα και στο οποίο επέβαιναν 58 άτομα εντόπισε σκάφος της Frontex το μεσημέρι της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Χίου.

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή της Αγίας Ελένης, κατά τη διάρκεια της τακτικής περιπολίας που πραγματοποιείται από τις λιμενικές δυνάμεις, με την υποστήριξη των ευρωπαϊκών δυνάμεων για την διεκπεραίωση αλλοδαπών από τις τουρκικές στις ελληνικές ακτές.

Με τη συνδρομή ενός σκάφους του ελληνικού Λιμενικού, οι άνδρες της Frontex περισυνέλεξαν τους παράνομους μετανάστες και τους μετέφεραν στο λιμάνι της Χίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου