Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Βρετανία: Δεν ελήφθησαν νέα μέτρα κατά της Ρωσίας για την υπόθεση Σκριπάλ


Συνεχίζουν ως έχουν τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί σε βάρος της Ρωσίας σχετικά με την υπόθεση Σκριπάλ μετά τη σύσκεψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό την Τερέζα Μέι στο Λονδίνο όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος.

Εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε μετά από την ολοκλήρωση της σύσκεψης ότι έχει ληφθεί δράση στα σύνορα της χώρας ώστε να ελέγχονται πιο αυστηρά άτομα των οποίων η δραστηριότητα απειλεί την εθνική ασφάλεια και την ασφάλεια των συμμαχικών χωρών.

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι έλεγχοι αυτοί γίνονται επί επιβατών σε πτήσεις από τη Ρωσία, κάτι που αφορά και πτήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη.

Παράλληλα, ενισχύονται οι έλεγχοι επί προσόδων Ρώσων υπηκόων στη Βρετανία που σχετίζονται με το Κρεμλίνο και που θεωρείται ότι μπορεί να εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Άλλα μέτρα εναντίον της Ρωσίας εξετάζονται ενεργά και η Πρωθυπουργός είναι έτοιμη να τα εφαρμόσει ανά πάσα στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Τερέζα Μέι.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι συνεχίζεται η συλλογή δειγμάτων της νευροτοξικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε κατά του Σεργκέι Σκριπάλ από ειδικούς του διεθνούς Οργανισμού για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων.

Συμπλήρωσε ότι η Βρετανίδα Πρωθυπουργός προσβλέπει σε περισσότερες συζητήσεις με τα κράτη-μέλη της ΕΕ αργότερα μέσα στην εβδομάδα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου