Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια μοχλοί ενός νέου εθνικού προτύπου ανάπτυξης


Σημαντική χαρακτήρισε την εμβάθυνση των ελληνο-αραβικών σχέσεων τα τελευταία χρόνια, μέσω και της ανάπτυξης νέων σχημάτων διμερούς και περιφερειακής συνεργασίας, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος.

Απηυθύνοντας χαιρετισμό σητν έναρξη της 2ης ημερίδας σε εκδήλωση «Doing Business in the Arab world» που διοργάνωσε το Ελληνο-αραβικό Επιμελητήριο, ο κ. Μπράχος ανέδειξε τις «παραδοσιακά στενές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και των αραβικών κρατών» και ενθάρρυνε τους Έλληνες επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται». Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του, αναφέρθηκε ακόμα και στις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, στην προοπτική εξόδου από την κρίση και στην ανάγκη οικοδόμησης ενός νέου εθνικού προτύπου ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης, με βασικούς μοχλούς την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας.

Η ημερίδα, στην οποία συμμετείχε και σημαντικός αριθμός Αράβων επιχειρηματιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γγ ΔΟΣ, είχε ευρεία συμμετοχή από Έλληνες επιχειρηματίες και ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων (B2Bs). Ως ομιλητές συμμετείχαν οι πρέσβεις της Ιορδανίας, του Κουβέιτ, του Κατάρ, του Μαρόκου και του Σουδάν, καθώς και οι επικεφαλής των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών στην Αλγερία, το Ιράκ, τον Λίβανο, την Σαουδική Αραβία και την Τυνησία.

Σκοπός της ημερίδας, όπως υπογραμμίζεται, ήταν η παρουσίαση των οικονομικών εξελίξεων και των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών σε αραβικά κράτη και η δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων επιχειρηματιών σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου