Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Συρία: Ο στρατός έχει περικυκλώσει πλήρως την Ντούμα στην Ανατολική Γούτα


Ο στρατός της Συρίας έχει περικυκλώσει πλήρως την πόλη Ντούμα στην ανατολική Γούτα, μετά την προώθησή του από την Μεσράμπα στην Μουντέιρα, δύο άλλες πόλεις στην περιοχή, μεταδίδει ΜΜΕ που ελέγχεται από την Χεζμπολάχ, η οποία και στηρίζει την κυβέρνηση στην Δαμασκό.

Η προώθηση του στρατού στην παραπάνω περιοχή γίνεται ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις προωθούνται επίσης, γύρω από την πόλη Χαράστα, αποκόπτοντας στα δύο την περιοχή που ελέγχουν οι αντάρτες στην ανατολική Γούτα, σύμφωνα με το ίδιο ΜΜΕ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου