Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η τουρκική προκλητικότητα στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ


Για τις τουρκικές προκλήσεις έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου αναμένεται ότι θα ενημερωθούν οι ηγέτες των κρατών – μελών της ΕΕ, στη Σύνοδο Κορυφής που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Η Τουρκία, όπως αναφέρεται και στην καθιερωμένη επιστολή – πρόσκληση του Ντόναλντ Τουσκ προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια του δείπνου των ηγετών την πρώτη μέρα της συνόδου. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται Ευρωπαίο αξιωματούχο, οι  Κατά τη διάρκεια του δείπνου,  οι ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας αναμένεται να ενημερώσουν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις τελευταίες εξελίξεις με την Τουρκία . Ο ίδιος σημείωσε πως οι Βρυξέλλες ήδη εργάζονται με την Αθήνα και τη Λευκωσία για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία και πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να στείλουν ένα «ισχυρό μήνυμα» προς την Άγκυρα, ενόψει της Συνόδου της Βάρνας. 

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος σημειώνει ότι ο Τουσκ στη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα αναφερθεί στις παραβιάσεις της Τουρκίας σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο. Πάντως, οι συγκεκριμένες εξελίξεις δείχνουν ότι η Σύνοδος της Βάρνας, όπου θα μετέχει και ο Ερντογάν, παρά τα περί του αντιθέτου φημολογούμενα, θα διεξαχθεί κανονικά. 

Παράλληλα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ευρωπαϊκή οικονομία, τους αμερικανικούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου, τη Ρωσία και το Brexit. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου