Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ρωσία προς Βρετανία: «Δώστε απτές αποδείξεις ότι εμπλεκόμαστε στην υπόθεση Σκριπάλ»


Η Ρωσία απαιτεί να δει απτές αποδείξεις του νευροτοξικού παράγοντα που η βρετανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι είναι απόδειξη ότι η Μόσχα ευθύνεται για τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ, του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια.

«Απαιτούμε να χορηγηθούν απτές αποδείξεις του φερόμενου ρωσικού ίχνους που βρέθηκε», τόνισε ο Νεμπένζια στην επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την υπόθεση που ζήτησε το Λονδίνο.

«Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε, τίποτε να κρύψουμε», συμπλήρωσε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου