Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Π. Καμμένος: «Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή»


Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψη του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο «Ματρώζος», επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Σπέτσαι» και την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

Τον κ. Παυλόπουλο ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Στόλου ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ:

    1 Ο βαπτισμένος τον Χριστό λαός είναι ο βασιλιάς με μαρμαρωμένη όμως την αγάπη των αλλήλων, νεκροί από Αλήθεια, νεκροί από Ελληνισμό.
    1Α Ο Δικέφαλος Αετός συμβολίζει την θέοση του ανθρώπου, το άρρεν και το θήλυ τα δυο κορμιά σε μια ψυχή.
    2 Η εκκλησία είναι Αγία του Θεού Βασιλεύουσα και αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια με εδώ στην Γη είναι γιατί οι βασιλείς της Γης αποστάτησαν και καταγγελία αυτών.




    Να ενωθούν τα εκατοντάδες σχίσματα της Εκκλησίας και να αναστηλωθεί η Μία Αγία και Αποστολική Εκκλησία. Να κοπούν τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων. Η Εκκλησία να αναλάβει την πορεία του Έθνους.
    3 Ερμηνεία του Ταλμούδ, του ιερού βιβλίου των Εβραίων, που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και ειδικά κατά των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας και φανέρωση ότι το σήμερά μας αναγράφεται σε αυτό.
    4 Ο προσωπικός αγώνας του ανθρώπου, είναι αυτό που οδηγεί προς την αλήθεια, και την φανέρωση της θείας χάριτος του Θεού. Ο προσωπικός αγώνας, η προσωπική Μετάνοια,
    και όχι ποιος είναι ο γέροντας σου, η ακόμα και ο Βασιλιάς σου, ώστε εσύ να σωθείς.
    5 Φανέρωση του τεράστιου ορυκτού πλούτου της Ελλάδος

    7 Κήρυγμα Αγάπης Χριστού.

    8 Τι γίνεται μετά θάνατον.

    9 Προτροπή να εφαρμοστεί το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ Δούκα Βατατζή στην Ελλάδα.

    10 Αναγγελία Δευτέρας Παρουσίας Κυρίου, η οποία θα ξεκινήσει από την Ελλάδα. Η εποχή μας είναι προδρομική της 2ας Παρουσίας.

    Ο Ιωάννης είναι η φωνή, εφαρμόστε αυτά που λέει.

    «Αόρατος κι όμως ορατός»…..

    https://katohika.gr/ellada/ksypnate-ellines-mathete-ta-dikaiomata-sas/#comment-437054

    ΑπάντησηΔιαγραφή