Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Βίτσας: «Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν»


«Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν. Το δίκαιο της θαλάσσης ισχύει ακόμα και για χώρες που δεν το έχουν προσυπογράψει και ορίζει τον τρόπο που καθορίζονται τα σύνορα», τόνισε αργά σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, εξερχόμενος του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, το οποίο επισκέφθηκε στα πλαίσια της ενημερωτικής περιοδείας που ξεκίνησε σήμερα σε νησιά του Αιγαίου.

Αναφερόμενος σε θέματα του υπουργείου του και ιδιαίτερα σε αυτά των επιπτώσεων στα νησιά από τις προσφυγικές ροές, ο κ. Βίτσας δήλωσε πως «η οργάνωση της δουλείας μας θα οδηγήσει στην αποσυμπίεση των νησιών με διάφορους τρόπους, αλλά και στη δημιουργία κλίματος ασφάλειας των κατοίκων».

Όπως είπε, σε 15 μέρες θα κατατεθεί νομοσχέδιο από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής με το οποίο θα ρυθμίζονται θέματα αρμοδιοτήτων του υπουργείου. Έτσι και θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα τα σχετικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι κάτοικοι της Μόριας στη Λέσβο και του Χαλκειούς της Χίου. Ο κ. Βίτσας εκτιμά πως μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται οι περίοικοι των καταυλισμών που υπέστησαν ζημιές.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των χωριών της Παναγιούδας και της Μόριας, που γειτνιάζουν με τον καταυλισμό, ο κ. Βίτσας ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα θα έχει ξεκινήσει να υλοποιείται το έργο διαχείρισης λυμάτων του καταυλισμού, για τα οποία εδώ και χρόνια διαμαρτύρονται οι κάτοικοι. Όπως είπε ο Υπουργός, η μελέτη του έργου έχει ολοκληρωθεί, έχει βρεθεί και η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του και σύντομα το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί.

Αύριο ο Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής θα επισκεφθεί τη Χίο και στη συνέχεια τη Σάμο.

Πηγή

2 σχόλια:

 1. Περιμένουμε εξέγερση των μεταναστών.

  Εδώ έχω να σχολιάσω τα εξής: αν δείτε ξαφνική μετακίνηση ομάδων μεταναστών προς μεγάλα αστικά κέντρα, ομάδες των 5 ή παραπάνω ατόμων που μετακινούνται συνεχώς, να ενημερώσετε αμέσως τους πάντες, να γίνει γνωστό σε όλους. Αν υπάρξει ομαδική μετακίνηση προς άλλες κατευθύνσεις να ενημερωθεί αμέσως ο ελληνικός λαός με κάθε τρόπο. Όσοι τους έχετε στην δούλεψή σας και ξαφνικά τους δείτε να φεύγουν, να ενημερώσετε άμεσα τους πάντες, φίλους, συγγενείς, γείτονες και αυτοί με την σειρά τους και δια στόματος όλους.

  Περιμένουμε πολλαπλή εισβολή των Τούρκων σε πολλά μέτωπα.

  Εδώ έχω να σχολιάσω τα εξής: αυτοί που σήμερα καταδικάζουν την στάση της Τουρκίας, όπως η Γερμανία, το ΝΑΤΟ, κι όποιος άλλος, από την άλλη πόρτα τους πωλούν όπλα, εξοπλίζοντάς τους. Αυτοί όλοι δεν θα κάνουν τίποτα για να μας υπερασπιστούν. Η Τουρκία δεν θα κάνει θερμό επεισόδιο, αλλά εισβολή και μάλιστα πολλαπλή, δηλαδή σε πολλά σημεία. Όπως προόρησαν και στα προηγούμενα χρόνια γέροντες αυτό θα κρατήσει λίγες μέρες για εμάς στην Ελλάδα. Είμαστε μόνοι μας και τους μόνους που έχουμε αν μετανοήσουμε είναι τον Χριστό και την Παναγιά μας! Ξυπνάτε Έλληνες! Τελείωσαν τα ψέματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΓΚΙ !
  POSTED ON 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
  24
  Μαρ
  Όλοι εμείς οι Έλληνες, βαπτισμένοι τον Ιησού Χριστό, και σεβόμενοι τα λόγια Αγίων Πατέρων αλλά και άλλων Ορθοδόξων Πατέρων που προφήτεψαν για την Ελλάδα, περιμένουμε όλα αυτά να τα ζήσουμε. Ήδη τα ζούμε βέβαια, μιας και οι μάσκες όσων αντιχρίστων κυβερνούν έχουν πια πέσει.

  Για να βγουν οι προφητείες χρειάζονται να συμβάλλουν άνθρωποι. Όσοι συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να το γνωρίζουν, μπορεί και όχι. Ανώνυμοι και επώνυμοι μπορεί να είναι σε αυτό το μονοπάτι. Άνθρωποι της εξουσίας ή απλοί. Σε αυτό το σημείο, και στην κρίσιμη ιστορική καμπή που βρισκόμαστε ως Έθνος, θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση όσοι έχουν εξουσία στα χέρια τους ικανή να δημιουργήσει τετελεσμένο προς έκβαση γεγονότων. Μπορεί κάποιος ο οποίος έως τώρα έχει φερθεί τελείως αντίχριστα και απάνθρωπα καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε φτώχια κι εξαθλίωση βλάπτοντάς τον, όμως στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποφασίσει να πράξει κάτι που θα ήταν η αφετηρία μιας άλλης κατάστασης, ειπωμένης από χείλη Πατέρων.

  Ίσως την τελευταία στιγμή κάποιος να σταματήσει να «νίπτει τας χείρας του» ως ακόμα ένας Πόντιος Πιλάτος βρισκόμενος στην εξουσία και ηθελημένα «να τινάξει την μπάνκα στον αέρα» όπως έχει ήδη αναφέρει και να πει «κι ο Θεός βοηθός». Βέβαια, στην Ελλάδα άλλα λένε κι άλλα κάνουν. Έπεσαν οι μάσκες τους καιρό τώρα και φάνηκε το προσκυνημένο και μη ελληνικό πρόσωπό τους. Φάνηκε η κοροϊδία τους και η προδοσία τους. Φάνηκε ο σκοπός τους που δεν είναι άλλος από τον αφανισμό μας, πνευματικό και σωματικό.

  Αν λοιπόν έχει μείνει έστω και ένα ίχνος τσίπας στον ΠΑΝΟ, πολιτικό συνεργό της κυβέρνησης που μπορεί να δράσει προς όφελος του έθνους των Ελλήνων και προς δόξα Κυρίου, και που στο φινάλε θα κάνει αυτό που είχε πει και να μην γίνει και πάλι το στυλ «εγώ δεν τα ψήφισα», αλλά τελικά βρεθήκαν άλλοι και το ψήφισαν, δηλαδή να μην λειτουργήσει και πάλι ως νέος Πόντιος Πιλάτος, τότε πιθανώς να συμβάλλει προς μια νέα κατεύθυνση εκπληρώνοντας λόγια Πατέρων. Αν βαθιά μέσα του θέλει να πάρει ευλογία για οτιδήποτε πράξει ας πάει σε πνευματικό πραγματικά Ορθοδόξο. Μπορεί τελικά αυτός ο «ληστής» να μετανοήσει έστω και την τελευταία στιγμή πράττοντας τα δέοντα για το καλό των Ελλήνων…. εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση αγάπης ανάμεσά μας.

  Κάνε το ένα βήμα εσύ και τα υπόλοιπα 10 ο Χριστός. Εκπλήρωσε γραφές.  SOCRATESNIOS

  ΑπάντησηΔιαγραφή