Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ιράκ: Επιχείρηση κατά του Ισλαμικού Κράτους


Πολεμική επιχείρηση για την εκκαθάριση των θυλάκων με μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στα χωριά γύρω από το Κιρκούκ, στα βόρεια της χώρας, διεξάγουν από νωρίς το πρωί οι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τις ένοπλες δυνάμεις.

Η διεξαγωγή της πολεμικής επιχείρησης επιβεβαιώνεται κι από ανακοίνωση παραστρατιωτικής οργάνωσης (Hashd Shaabi) για την συμμετοχή δικών της μονάδων, μαζί με τις δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και προκειμένου οι τζιχαντιστές ν’ απομακρυνθούν από περιοχές στα νοτιοδυτικά του Κιρκούκ, που βρίσκεται σε απόσταση 250 χιλιομέτρων βορείως της Βαγδάτης.

Η επιχείρηση διεξάγεται μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών των υπηρεσιών ασφαλείας, που ανέφεραν ότι αριθμός ενόπλων ανταρτών του Ισλαμικού Κράτους, έχουν βρει καταφύγιο στην περιοχή ενδιαφέροντος, ενώ προετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των δυνάμεων ασφαλείας κι αμάχων στην πλούσια σε πετρέλαια περιοχή του Κιρκούκ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου