Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

«Εγκάρδια συγχαρητήρια» από Α. Μέρκελ σε Β. Πούτιν με… μήνυμα: «Να βρούμε βιώσιμες λύσεις»


Συγχαρητήρια στον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ρωσίας έστειλε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ευχόμενη «καλή επιτυχία» στο έργο του, ζητώντας παράλληλα συνέχιση του διαλόγου με τη Μόσχα ώστε να βρεθούν βιώσιμες λύσεις για τις παγκόσμιες προκλήσεις.

«Εγκάρδια συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας» ανέφερε στο μήνυμά της η καγκελάριος. «Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επιδιώξουμε τον διάλογο και να προωθήσουμε τις σχέσεις μεταξύ των χωρών και των λαών μας», είπε η Μέρκελ στον Πούτιν.

«Σε αυτή τη βάση, θα πρέπει να επιχειρήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις διμερείς και διεθνείς προκλήσεις εποικοδομητικά και να βρούμε βιώσιμες λύσεις», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου