Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Υπόθεση Novartis: O Δ. Αβραμόπουλος ζητάει την αποκάλυψη των προστατευόμενων μαρτύρων


Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αποκάλυψη των ονομάτων των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου:

«Συνεπής προς τη δημόσια δέσμευσή μου, ότι θα επιδιώξω με κάθε νόμιμο, στη διάθεσή μου, μέσο, την αποκάλυψη της εις βάρους μου σκευωρίας, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στους δύο κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες, προσέφυγα σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Παπαγεωργίου, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των ψευδομαρτύρων και την άμεση προώθηση, της, εναντίον τους, μήνυσής μου.


Αφορμή της νέας αίτησής μου, αποτελεί η ανακοίνωση του κ. Εισαγγελέα, της 20ης Φεβρουαρίου 2018, μετά δηλαδή την πρώτη αίτησή μου, με την οποία, νέα εκ των υστέρων απόφαση (9 Φεβρουαρίου 2018) του κ. Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, έγινε η υπαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος.

Αναμένω», καταλήγει στη δήλωσή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος, «από τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, να προβεί στις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθούν οι ψεύδορκοι συκοφάντες, να λάμψει η αλήθεια και η σκοτεινή αυτή υπόθεση και όλες οι πτυχές και προεκτάσεις της να έρθουν στο φως».

Τι θα ζητήσει η Νέα Δημοκρατία

Σήμερα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής στην ημερήσια διάταξη της οποίας προβλέπεται η εκλογή προεδρείου.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη από την πρώτη στιγμή να θέσει το θέμα της πλήρους διερεύνησης την υποθέσεις με κλήση όλων των μαρτύρων και  των προστατευόμενων και όχι μόνο των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται και οποιουδήποτε άλλου  μπορεί να συνεισφέρει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία λέει όλα στο φως. Αυτό σημαίνει πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και επιτροπή με πλήρεις αρμοδιότητες. Σημαίνει κλήση και κατάθεση μαρτύρων. Όχι μόνο των δέκα πολιτικών προσώπων αλλά και των τριών προστατευομένων μαρτύρων. Μόνο έτσι θα αποκαλυφθεί το εύρος της υπόθεσης αλλά και το μέγεθος της σκευωρίας. Δεν γίνεται να σπιλώνονται με αυτό τον τρόπο πολιτικοί οι οποίοι ενόχλησαν την κυβέρνηση».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου