Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

O τούρκικος στρατός διαψεύδει πως βομβάρδισε νοσοκομείο στην Αφρίν


Σε επίσημη διάψευση της είδησης πως η τουρκική πολεμική αεροπορία έπληξε το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία, με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 16 αμάχων, προχώρησαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

«Αναφορές ότι ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε ένα νοσοκομείο στην Αφρίν είναι ψευδείς. Η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας διεξάγεται με ένα τρόπο που αποκλείει πλήγματα σε αμάχους», σημείωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με ανάρτησή τους στο twitter.

Η Ερυθρά Ημισέληνος, μέλη της οποίας εργάζονται στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την αεροπορική επιδρομή. Τουλάχιστον 16 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από το αεροπορικό αυτό πλήγμα, μεταξύ αυτών δύο έγκυες, διευκρίνισε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Από τον βομβαρδισμό δεν σκοτώθηκε κανένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, συμπλήρωσε. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο Σερουάν Μπέρι, υψηλόβαθμο στέλεχος της κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, ο οποίος διευκρίνισε ότι πρόκειται «για το μοναδικό νοσοκομείο που συνέχιζε να λειτουργεί στην πόλη Αφρίν»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου