Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Δημήτρης Καμμένος: «Στο ΥΠΕΘΑ δεν υπάρχουν 2 γραμμές / Ο Φ. Κουβέλης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός»


«Στο υπ.Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχουν 2 γραμμές.Υπάρχει μία γραμμή και αυτή είναι του υπουργού Πάνου Καμμένου.Ο κ.Κουβέλης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο epsilontv.

O κ.Καμμένος καυτηρίασε την δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου,ότι με το τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο τελειώνει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας «ότι είναι ανώμαλη η άποψη του Στέλιου Κούλογλου.Δεν την σέβομαι.Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καμμένος είπε «ότι η Τουρκία ακολουθεί επιθετική πολιτική.Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου να έχουν την ίδια πολιτική γραμμή για τους 2 στρατιωτικούς».

Ο κ.Καμμένος υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται να δωθεί παράταση να πάει για το 2020 η μείωση του αφορολόγητου και η μείωση των συντάξεων.Διαφωνώ με την πολιτική του Στουρνάρα για πιστοληπτική γραμμή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου