Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Ακρωτηριάστηκε 24χρονος από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του


Άσχημη κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 24χρονου να «ρίξει» κροτίδες του βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καθώς μία από αυτές έσκασε στα χέρια του και τον τραυμάτισε σοβαρά.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες, την ώρα που ο νεαρός άντρας επέστρεφε σπίτι του μετά την Ανάσταση σε χωριό του Ρεθύμνου, επιχείρησε να ανάψει μία κροτίδα, ωστόσο, εκείνη έσκασε καθώς την κρατούσε με αποτέλεσμα να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό.    

«Ο 24χρονος εισήχθη χθες μετά τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει μερικό ακρωτηριασμό στο ένα χέρι ενώ στο δεύτερο φέρει σοβαρά τραύματα» επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης. 

Οι γιατροί αφού περιποιήθηκαν τα τραύματα του νεαρού άνδρα και τον σταθεροποίησαν έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΚΑΤ στην Αθήνα.  

Η αεροδιακομιδή στήθηκε σήμερα το πρωί και από εκείνη την ώρα ο 24χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου