Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δημοσκόπηση: 68% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης


Σύμφωνα με τ' αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ το 68% των πολιτών εκφράζει έντονα την δυσαρέσκειά του για την ασφάλεια και την ελλειπή αστυνόμευση.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα του 2018 χτυπάει κόκκινο, με εισβολές σε σπίτια, ληστείες, βασανισμούς και άγριες δολοφονίες, κάτι που αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση.

Οι πολίτες δείχνουν ότι 7 στους 10 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 84% ενώ έκπληξή προκαλεί το γεγονός ότι ούτε το ποσοστό των 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίνει την πολιτική του κ. Τόσκα. 

Τα νούμερα σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση δεν είναι απλά αρνητικά αλλά δείχνουν ότι ο κ. Νίκος Τόσκας καταρρέει και ουσιαστικά κρίνεται από τους 7 στους 10 Έλληνες και το 55% των πολιτών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος.

Πλέον, το θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας αποτελεί μείζον ζήτημα για τους πολίτες όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση, με την κυβέρνηση να κατρακυλάει στο θέμα αυτό, την ώρα που ο κ. Τόσκας δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και προκαλεί το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τύπου “δεν ζούμε σε κοινωνία αγγελικά πλασμένη” ή αν “μπει ο ληστής σπίτι, κάντε ότι κοιμάστε για να γλιτώσετε”. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου