Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Νεκροί δύο Τούρκοι στρατιώτες από συγκρούσεις με το ΡΚΚ


Αιματηρός όπως φαίνεται είναι ο  Απρίλιος για τον τουρκικό Στρτατό  αφού μετά τους τέσσερις νεκρούς στις αρχές του μήνα από την δράση του PKK νέες συγκρούσεις με τους Κούρδους μαχητές είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ακόμη στρατιωτών και τον τραυματισμό τεσσάρων.

Οι συγκρούσεις της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής με το PKK έλαβαν χώρα στην περιοχή Doğubeyazıt της επαρχίας Ağrı μια περιοχή η οποία βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με το Ιράκ και τις βάσεις υποστήριξης και εφοδιασμού τα κουρδικής οργάνωσης.

Η περιοχή βρίσκεται βόρεια της λίμνης Βάν και κοντά στα σύνορα με την Αρμενία σαφέστατα μακριά από την περιοχή επιχειρήσεων του Τουρκικού Στρατού στο βόρειο Ιράκ. Μετά και από αυτή την μάχη οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει έξι στρατιωτικούς μέσα σε 14 ημέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου