Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

«Ξεσπά» γειτόνισσα του σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου: «Μην ξεχαστεί όπως τα παλικάρια στα Ίμια»


Η είδηση του θανάτου του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου έφερε το πένθος στην Πετρούπολη.

Για τον πατέρα δύο παιδιών και κάτοικο της περιοχής μίλησε η γειτόνισσα του Παρασκευή Μουρελάτου αναφέροντας ότι δεν πρέπει ο πατέρας των δύο παιδιών να ξεχαστεί όπως οι νεκροί στα Ίμια.

«Είμαι συγκλονισμένη. Ολη η γειτονιά είναι αναστατωμένη και έξαλλη. Είναι άδικο να φεύγουν νέοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία και με αυτόν τον τρόπο. Έχει δύο παιδιά το παλικάρι και παρακαλώ να μην ξεχαστεί όπως ξεχάστηκαν τα παιδιά στα Ίμια​. Ενα απο αυτά τον έχουμε στο κοιμητήριο της Πετρούπολης, τον Έκτορα Γιαλοψό. Τώρα έχουμε ακόμη έναν ήρωα... Να μην τον ξεχάσει η Πολιτεία» είπε μεταξύ άλλων η κα Μουρελάτου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου