Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Λαβρόφ: «Η ουσία με την οποία δηλητηριάστηκαν οι Σκριπάλ δεν παρασκευάστηκε ποτέ στην Ρωσία»


Ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του μπορεί να δηλητηριάστηκαν από την ουσία ΒΖ, η οποία δεν έχει παρασκευαστεί ποτέ στη Ρωσία, ή την Σοβιετική Ένωση.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επικαλέστηκε ανάλυση ειδικών σε εργαστήριο στην ελβετική πόλη Σπιτς. Σύμφωνα με αυτή, η ουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του πρώην διπλού πράκτορα και της κόρης του θα μπορούσε να είναι στο «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Στην ανάλυση εντοπίστηκαν δείγματα της ουσίας ΒΖ. «Αυτή η σύνθεση ήταν στα αποθέματα των ΗΠΑ, της Βρετανίας και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ», είπε ο Ρώσος υπουργός. Επίσης το ελβετικό εργαστήριο βρήκε υψηλή συγκέντρωση του Α-234, που είναι γνωστό ως Novichok. Σε τέτοιο ποσοστό, ο νευροτοξικός παράγοντας θα είναι προκαλέσει γρήγορα τον θάνατο των Σκριπάλ, συμπλήρωσε ο Λαβρόφ, που χαρακτήρισε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι βρέθηκε σε τόσο μεγάλη συγκέντρωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου