Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ερντογάν και Μέρκελ μίλησαν για τη Συρία


Η κατάσταση στη Συρία και η πιθανότητα προώθησης της πολιτικής διαδικασίας στη χώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Συμφώνησαν ότι αυτό είναι ιδιαίτερα επείγον» τόνισε ο εκπρόπσως της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, έπειτα από τη συνομιλία των δύο ηγετών.

Η Τουρκία δεν είναι υπέρ μίας χώρας ούτε εναντίον κάποιας άλλης στη Συρία και η πολιτική της στην περιοχή είναι διαφορετική από εκείνη του Ιράν, της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπεκίρ Μποζντάγ.

Τα σχόλια του Μποζντάγ, που είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος, έγιναν σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου για ένα σχόλιο που είχε κάνει προηγουμένως ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είπε πως η υποστήριξη της Τουρκίας στα πυραυλικά πλήγματα εναντίον της Συρίας έδειξε ότι «διαχώρισε τη θέση της» από τη Ρωσία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία εξαπέλυσαν περισσότερους από 100 πυραύλους εναντίον της Συρίας την Παρασκευή σε μια επιχείρηση που σύμφωνα με το Πεντάγωνο ακολούθησε στοιχεία ότι ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ ευθύνεται για μια επίθεση με χημικά όπλα στην οποία χρησιμοποιήθηκε, το λιγότερο, αέριο χλωρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου