Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Συλλυπητήρια αρχηγού της ισραηλινής Αεροπορίας και της πρεσβείας του Ισραήλ για τον θάνατο του σμηναγού


Τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του σμηνάρχου Γιώργου Μπαλταδώρου εκφράζουν η πρεσβεία του Ισραήλ και ο αρχηγός της Ισραηλινής Αεροπορίας.

Η πρεσβεία του Ισραήλ, όπως αναφέρει η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter, και ο αρχηγός της ισραηλινής Αεροπορίας, υποστράτηγος Άμικαμ Νόρκιν (Amikam Norkin) εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του σμήναρχου Γιώργου Μπαλταδώρου και στην Πολεμική Αεροπορία για την τραγική απώλειά του σήμερα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου