Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Απάντηση Πούτιν σε Δύση: «Απαράδεκτες προβοκάτσιες και φημολογία»


Για απαράδεκτη προβοκάτσια και φημολογία προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στην επίθεση με χημικά όπλα κατά της πόλης Ντούμα, του τελευταίου προπυργίου των ανταρτών στην ανατολική Γούτα που πολιορκείται από τις δυνάμεις του καθεστώτος της Δαμασκού, που υποστηρίζονται από τη Μόσχα.

Αλλά, ο ρωσικός στρατός «δεν έχει εντοπίσει ίχνη χημικής επίθεσης στην πόλη», μεταδίδει το Interfax.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί που εξέτασαν ασθενείς στο νοσοκομείο της Ντούμα δεν βρήκαν συμπτώματα από χημική δηλητηρίαση, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από βίντεο και φωτογραφίες ανθρώπων με συμπτώματα δηλητηρίασης από χημικά όπλα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου