Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ρόλο διαμεσολαβητή θέλει ο ΥΠΕΞ Γερμανίας με την Ρωσία για την κρίση της Συρίας


Στην ειρηνευτική διαδικασία για τη Συρία η Γερμανία θα πρέπει να διασφαλίσει τους διαύλους επικοινωνίας με τη Ρωσία οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης στον επταετή εμφύλιο πόλεμο της χώρας αυτής, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας.

Η Γερμανία στήριξε τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας εναντίον συριακών στόχων με αφορμή τη φερόμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Ντούμα αλλά θέλει ταυτόχρονα να αποφύγει την περαιτέρω απομόνωση της Ρωσίας, παρά την ψυχρότητα στις σχέσεις των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου