Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ντομπρόβσκις: «Ελάφρυνση χρέους μόνο με τήρηση δεσμεύσεων»


Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνος για το ευρώ, Βάλντις Ντομπρόβσκις, από τις εαρινές συναντήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον και ακριβώς τέσσερις μήνες πριν από την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος τονίζει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» την καθοριστική σημασία που θα έχει η «ξεκάθαρη δέσμευση της ελληνικής πλευράς στη συνεχή εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και στην τήρηση των δημοσιονομικών στόχων μετά τη λήξη του προγράμματος». 

Ο κ. Ντομπρόβσκις υπογραμμίζει ότι αυτό είναι που θα κοιτάξουν οι αγορές μόλις η Ελλάδα βγει από το πρόγραμμα. «Αν υπάρχουν συζητήσεις για πισωγυρίσματα σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ή για έλλειψη δημοσιονομικής πειθαρχίας, τότε αυτό θα εξαλείψει την εμπιστοσύνη των αγορών και η χρηματοδότηση του ελληνικού χρέους θα γίνει πιο δύσκολη και πιο ακριβή» λέει χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει σίγουρος ότι θα υπάρξει επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και του προγράμματος. 

Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως «το ελληνικό πρόγραμμα φτάνει στο τέλος του και αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά τον Αύγουστο. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου