Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Τούρκικο δημοσίευμα: Αντίδραση για τη Σαρία στο Βέλγιο


Στη  γαλλόφωνη Βαλλωνική Περιοχή  του Βελγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκλογές σε 28 δήμους των Βρυξελλών, το κόμμα των Ισλαμιστών Μεταναστών του Βελγίου, έχει γίνει το πιο σημαντικό θέμα στην ημερήσια διάταξη του βελγικού Τύπου για την επιμονή του, στην εφαρμογή της Σαρίας στη χώρα, γράφει η τουρκική  «Oda TV».


Το Ισλαμικό Κόμμα ιδρύθηκε το 2012. Το κόμμα κέρδισε 4% τις πρώτες εκλογές και απέκτησε  αρκετούς δημοτικούς συμβούλους στις περιφέρειες Άντερλεχτ και Μολένμπικ των Βρυξελλών.


Το μέλος του Ισλαμικού Κόμματος  στο Άντερλεχτ, Ρεντουάνε Άχρουχ,  πρότεινε να γίνει διαχωρισμός  στις δημόσιες μεταφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, μάλιστα  υποστήριξε ότι έχει λάβει πολλές καταγγελίες από γυναίκες που διαβιούν στο Βέλγιο.


«Ο στόχος μας είναι να εφαρμοσθεί  κατά το 100% η νομοθεσία ενός ισλαμικού κράτους», δήλωσε  ο Άχρουχ, ο οποίος είναι οδηγός λεωφορείου στις Βρυξέλλες.


Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η Σαρία στο Βέλγιο χωρίς να γίνει αλλαγή στο σύνταγμα του Βελγίου.


Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση  πολλών πολιτικών κομμάτων στο Βέλγιο.


Ο υπουργός  Εσωτερικών Τέο Φρανκέν ισχυρίσθηκε ότι «η Σαρία είναι ασυμβίβαστη με τη δημοκρατία και δεν ανήκει στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να απαλλαγούμε από αυτήν».


Ωστόσο, δεν είναι δυνατή  η απαγόρευση των λόγων των πολιτικών κομμάτων στο Βέλγιο. Λόγω αυτής της αδυναμίας της δημοκρατίας, φλαμανδικά κόμματα στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο  υποστηρίζουν θερμά την πρόταση της συνταγματικής τροποποίησης στο θέμα αυτό.


Επιπρόσθετα, το Φλαμανδικό Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (Open VLD) ζητά συνταγματικές αλλαγές για το διαχωρισμό της θρησκείας και του κράτους.


Η πλειονότητα των πολιτικών κομμάτων  του Βελγίου  αναφέρει ότι  ισότητα των ανδρών και των γυναικών είναι το θεμέλιο της κοινωνίας του Βελγίου και ότι κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει.


(Στοιχεία από την τουρκική odatv.com)
https://www.echedoros-a.gr/2018/04/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου