Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

«Πως μπορούμε Παππούλη μου, να αγαπήσουμε τον Χριστό;»


«Πρέπει παιδί μου, να μην ακολουθούμε τη μέση οδό του Χριστιανού, γιατί αυτή είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να ξεπεράσουμε το στάδιο αυτό και ν’ ανέβουμε ψηλά.

Τότε είναι όλα εύκολα. Όταν δεν πέφτουμε σε αμαρτίες τότε είμεθα εκτός της μέσης οδού και είμεθα οι πραγματικοί Χριστιανοί».

– Πώς μπορούμε Παππούλη μου, να αγαπήσουμε τον Χριστό;

«Η αγάπη μας προς τον Χριστό, παιδί μου, πραγματοποιείται ως εξής:
Σηκώνουμε τον εσωτερικό μας εαυτό προς τον Θεό και τον επικαλούμεθα. Βλέποντας όμως τη φύση, τα δένδρα, τα λουλούδια, τα πουλιά, τις μέλισσες, τα άνθη, τη θάλασσα, τα ψάρια, τα άστρα, το φεγγάρι, τον ήλιο, και τα τόσα άλλα υπέροχα δημιουργήματά του, στρέφουμε το νου προς τον Θεόν και δοξάζοντάς Τον μέσα απ’ αυτά, προσπαθούμε να τα καταλάβουμε πόσο ωραία και θαυμάσια είναι και αγωνιζόμαστε να τα αγαπήσουμε.

Όταν τα αγαπήσουμε όλα αυτά, τότε η αγάπη μας ανεβαίνει προς τον δημιουργό μας και έτσι πραγματικά και αληθινά Τον αγαπάμε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγάπη των δημιουργημάτων, αλλά ακόμη περισσότερη πρέπει να είναι η αγάπη μας προς τον συνάνθρωπό μας.

Γι’ αυτό πρέπει να πραγματοποιούμε επισκέψεις στα Νοσοκομεία, στις Φυλακές, στα Ορφανοτροφεία, στα Γηροκομεία κ.λ.π. και γι’ αυτό το σκοπό και μόνο θα πρέπει να γίνονται αυτές. Τότε η αγάπη μας είναι ειλικρινής».

Γέροντας Πορφύριος

agiameteora.net
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Πελασγός είσαι ή Πελασγοεβραίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!



    Δυστυχώς, παρά τις συνεχιζόμενες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις για μετάνοια, αγάπη και αδερφοσύνη, οι Έλληνες παραμένουν στον μεταξύ τους φθόνο, στην διαίρεση και στον εγωισμό.

    Ως μόνοι τους θεοί λένε ότι αγαπούν, μα αγαπολογούν και πράξεις αγάπης και ταπείνωσης κανείς δεν δείχνει. Και ενώ όλοι πάνε στις εκκλησιές, έξω από αυτές κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα προσκυνούν στο πνεύμα της κάθε εικόνας που φιλούν. Φιλούν και ασπάζονται την εικόνα του Χριστού, δηλαδή ασπάζονται το πνεύμα της Ανθρωπιάς, μα δυστυχώς η καθημερινότητά τους είναι πολύ διαφορετική. Ακόμα και αυτοί που βλέπουν τα αντίχριστα πράγματα να εξελίσσονται και θεωρούν τους εαυτούς τους «αφυπνισμένους» κλείνουν το στόμα τους μπροστά στα αίσχη της προδοσίας, και ως τυφλοί ψηφίζουν προδότες ανθέλληνες να κυβερνούν την ευλογημένη Ελλάδα.

    Το κείμενο αυτό απευθύνεται και σε ρασοφόρους. Όσοι ακόμα θέλετε να υπηρετείτε τον Κύριο Ιησού Χριστό, βγείτε έξω να μιλήσετε την Αλήθεια, και μην φοβάστε από τις απειλές κατά της ζωής σας που δέχεστε. Δεν έχουμε χρόνο. Η ανάσταση της Ελλάδος μπορεί να γίνει χωρίς αιματοχυσία. Μη φοβάστε, ο Θεός είναι μαζί μας. Βγείτε να μιλήσετε, να σώσετε τον ελληνικό λαό από τα ΟΥΑΙ της Αποκαλύψεως!!!

    ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !
    *****


    Καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.
    Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν δευτέραν, ἤκουσα τοῦ δευτέρου ζῴου λέγοντος· ἔρχου.
    Καὶ ἐξῆλθεν ἄλλος ἵππος πυρρός, καὶ τῷ καθημένῳ ἐπ᾿ αὐτὸν ἐδόθη αὐτῷ λαβεῖν τὴν εἰρήνην ἐκ τῆς γῆς καὶ ἵνα ἀλλήλους σφάξωσι, καὶ ἐδόθη αὐτῷ μάχαιρα μεγάλη.



    *****

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!
    ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή