Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Λεκτική «κήρυξη» πολέμου Ερντογάν κατά Ισραήλ: «Δειλός ο στρατός σας - Να μην βασίζεστε στα πυρηνικά σας»!


Ως πρόκληση-πρόσκληση για πόλεμο με το Ισραήλ μπορούν να χαρακτηριστούν νεότερες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος ξεσπάθωσε κατά του εβραϊκού κράτους, αλλά και του Νετανιάχου προσωπικά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις ταραχές στη Γάζα και στους 16 νεκρούς Παλαιστίνιους από ισραηλινά πυρα δήλωσε:

«Ο ισραηλινός Στρατός είναι ένας στρατός δειλών, έξω από την Γάζα και την Ιερουσαλήμ», για να συνεχίσει:

«Το κατακτητικό Ισραήλ και ο Στρατός του είναι μόνο θαρραλέοι στην Γάζα και την Ιερουσαλήμ, αλλά είναι δειλοί όταν έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσουν άλλους», είπε ο Ερντογάν προκαλώντας ουσιαστικά  το Ισραήλ να αναμετρηθεί μαζί του.

Και ο Τούρκος πρόεδρος  συνέχισε:

«Λέει (σ.σ. ο Νετανιάχου) πως οι στρατιώτες μας καταπιέζουν τους κάτοικους στην Αφρίν. Άκου Νετανιάχου είσαι πολύ αδύναμος. Είσαι πολύ φτωχός.

Εμείς οι Τούρκοι πολεμούμε εναντίον τρομοκρατών. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρουν οι τρομοκράτες, γιατί είσαι τρομοκράτης ο ίδιος».

Μετά ήρθε η σειρά των πυρηνικών:

«Να ξέρετε όμως κάτι: Να μην βασίζεστε στα πυρηνικά σας. Σταματήστε να υπερηφανεύεστε για αυτά. Θα έρθει η ώρα που τα όπλα αυτά δεν θα δουλεύουν», είπε πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος χωρίς βέβαια να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί.

Ταυτόχρονα ο Ερντογάν αποκάλεσε τον ισραηλινό Στρατό «Κατοχική δύναμη και τρομοκρατική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ ήταν ο πρώτος που είχε αποκαλύψει επίσημα, μέσω email που είχαν διαρρεύσει πως το Ισραήλ διαθέτει περί τα 200 πυρηνικά, εκ των οποίων τα περισσότερα στοχεύουν προς το Ιράν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου