Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Μετά τους παράνομους μετανάστες και οι Τούρκοι αλιείς πλέουν ανενόχλητοι στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα


Δεν είναι μόνο οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι παραβιάζουν όποτε και όπως θέλουν (ακόμη και με τζετ σκι) τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα, αλωνίζοντας το Αιγαίο. Είναι και οι Τούρκοι αλιείς.

Οι Τούρκοι ψαράδες πλέουν ανενόχλητοι -όπως και οι παράνομοι μετανάστες- ανοιχτά των παραλιών της Μικράς Ασίας και μπαινοβγαίνουν στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα χωρίς κανείς να τους σταματά.

Το βίντεο ντοκουμέντο του protothema.gr δείχνει μια τουρκική τράτα δυτικά της Χίου όπου δίπλα σε ελληνικά πλοία ψαρεύει μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως είπαν οι άνθρωποι της περιοχής, οι προκλήσεις των γειτόνων ξεπερνούν κάθε σκέψη και πλέον το φαινόμενο της ψαριάς στα ελληνικά χωρικά ύδατα πιο διαδεδομένο από ποτέ αφού το ελληνικό κράτος απουσιάζει από την προστασία των συνόρων, με αποτέλεσμα οι Έλληνες ψαράδες να είναι οι πλέον χαμένοι του παιχνιδιού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου