Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Σερβικά μαχητικά στα σύνορα με το Κόσοβο - Απειλές του Χ.Θάτσι


Μετά τη σύλληψη του επικεφαλής του Κοσσυφοπεδίου στη σερβική κυβέρνηση Μάρκο Τζούριτς, μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 της Σερβίας πέταξαν κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη σερβική περιοχή που έχει ανακηρυχθεί σε ανεξάρτητη αλβανόφωνη "Δημοκρατία του Κοσόβου"

Ακολούθως ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, μιλώντας στις «Ημέρες του Αετού»  που διεξάγονται κάθε χρόνο στο Κοσάρε, δήλωσε ότι «αυτές οι απειλές θα πρέπει να απαντηθούν, όπως απαντήθηκαν πριν από 19 χρόνια με τα όπλα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου