Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Βελτιώνεται η βρετανική οικονομία παρά το Brexit - Έρευνα από τη Fitch


Απροσδόκητες είναι οι εξελίξεις στη βρετανική οικονομία, η οποία παρά το Brexit παρουσιάζει σημάδια ανόδου, σύμφωνα με αναλύσεις από τη Fitch. Ωστόσο, επισημαίνεται πως η επικείμενη αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να σημειώσει καίριο πλήγμα στην πιστοληπτική ικανότητα του νησιού. 

«Από τη σκοπιά των δημόσιων οικονομικών, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύαμε. 

Υπάρχουν κάποιες δυνατότητες για μια πιο θετική αξιολόγηση του Ηνωμένου Βασιλείου"

Η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου δεν κατέγραψε τόσο άσχημες επιδόσεις, όπως αναμενόταν.

Οι αριθμοί ανάπτυξης είναι βελτιωμένοι, αλλά όχι εξαιρετικοί», ανέφερε. 

Σε ό,τι αφορά στην παγκόσμια οικονομία, εκτίμησε ότι, προς το παρόν, δεν υφίσταται απειλή από τις εμπορικές διαμάχες μεταξύ Κίνας και ηνωμένες Πολιτειών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου