Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΗΠΑ: Ο N. Τραμπ κινητοποιεί την Εθνοφρουρά για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης


Το σχέδιο του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ διαμέσου των συνόρων της χώρας με το Μεξικό συμπεριλαμβάνει την κινητοποίηση της Εθνοφρουράς, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Τρίτη.

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα έπειτα από μια συνάντηση στην αμερικανική προεδρία στην οποία συμμετείχαν ο Τραμπ, ο υπουργός Άμυνας Τζέιμς Μάτις, η υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Κίρστεν Νίλσεν, ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς και ο αρχηγός του αμερικανικού γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας, ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου