Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Απογειώθηκαν Γαλλικά Rafale με προορισμό τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο - Γενική κινητοποίηση


Γενική κινητοποίηση υπάρχει στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο προκειμένου να εξυπηρετήσουν μια επίθεση κατά της Συρίας, ενώ την ίδια ώρα γαλλικά μαχητικά Rafale είναι έτοιμα να απογειωθούν από τη βάση τους στο St Dizier με κατεύθυνση πιθανότατα τις βρετανικές βάσεις σε περίπτωση που αποφασιστεί στρατιωτικό κτύπημα κατά της Συρίας.

Μάλιστα και ύμφωνα με ανώνυμη πηγή από τη βρετανική ηγεσία, οι βάσεις στην Κύπρο αναμένεται να υποδεχθούν τις αμέσως επόμενες ώρες γαλλικά μαχητικά τύπου Rafale, τα οποία θα απογειωθούν από τη βάση St Dizier στη Γαλλία, έτοιμα να επιχειρήσουν μαζί με βρετανικά αεροσκάφη στη Συρία.

Την ίδια ώρα ο Μακρόν ο οποίος «φλερτάρει» με τη σύγκρουση με τη Ρωσία δήλωσε ότι θα ανακοινώσει  την απόφασή του (δηλαδή ότι πουν οι ΗΠΑ) για ενδεχόμενο κτύπημα στη Συρία.

«Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας. Σε καμία περίπτωση οι αποφάσεις που θα λαμβάναμε δεν θα είχαν προορισμό να πλήξουν τους συμμάχους του καθεστώτος ή να επιτεθούν εναντίον οποιουδήποτε αλλά να επιτεθούν στις εγκαταστάσεις με χημικά που διαθέτει το καθεστώς» σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου