Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πούτιν την ματαίωση της πώλησης των S-400»


Θέμα για την πώληση των S-400 στην Τουρκία θα θέσει, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την προσεχή του συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «posta.com.tr», ο Πρωθυπουργός προετοιμάζεται για το ταξίδι στη Ρωσία και τη συνάντηση με τον Πούτιν, με το ρεπορτάζ να επισημάνει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να εμποδίσει την πώληση των S-400 αποθαρρύνοντας τον Ρώσο Πρόεδρο να προχωρήσει σ' αυτή».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «η Ευρώπη και οι ΗΠΑ επιθυμούν να μην προχωρήσει αυτή η πώληση» τονίζοντας πως οι S-400 έχουν προκαλέσει ανησυχία και στην Ελλάδα με δεδομένη την «κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία».

Έτσι, καταλήγοντας, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει ότι «ο Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πούτιν να εμποδίσει την πώληση των S-400 στην Τουρκία».

Πηγή ρεπορτάζ: posta.com.tr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου