Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ο Άρειος Πάγος υπερψήφισε τον συνδικαλισμό στον στρατό.ΑΙΣΧΟΣ.


ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Με απόφαση του Αρείου Πάγου αναγνωρίζεται το δικαίωμα της δημιουργίας Ενώσεων Στρατιωτικών
“αλλά όχι σωματείων με ότι αυτό συνεπάγεται”.

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου επικύρωσε σήμερα (εχθές) την απόφαση με 36 ψήφους υπέρ και 3 κατά. Ανάμεσα στους τρεις ήταν και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες.

Η δικαστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το ΣΥΣΜΕΔ, είχε ξεκινήσει το 2005,όταν το Πρωτοδικείο είχε κάνει δεκτή την αίτηση για την ίδρυσή του, κατόπιν προφυγής του ΓΕΕΘΑ το Εφετείο δεν την έκανε δεκτή και τελικά σήμερα γράφτηκε η τελική πράξη με την επικύρωση της απόφασης του Αρείου Πάγου.

Ασφαλώς πρόκειται για νέα εποχή στις ΕΔ,την οποία η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα κληθεί να διαχειριστεί.

defencenet.gr

Σχόλιο Πελασγού: Προσπαθούν παντοτρόπως να πλήξουν τους θεσμούς της πατρίδος, με κυριώτερους την Εκκλησία και τον στρατό, έπειτα τα ήθη τα έθιμα, τις αρχαιοελληνικές μας παραδόσεις, φυσικά την πίστη και την γνώση σχετικά με την ΕΛΛΑΔΑ.
Κάθε Έλληνας με καθαρό νού μπορεί να διακρίνει τα αποτελέσματα του πασοκικού και άλλου "συνδικαλισμού" που γίνεται όπλο καταστροφής θεσμών και αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου