Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Επιστολή ΜΑΤατζή που...ζητά βοήθεια


ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ


"Με λενε Σταυρο ηλθα πριν λιγο καιρο απο επαρχια με ονειρα για να φτιαξω την ζωη μου και ειμαι λιγο καιρο στην αστυνομια και στο δεξι μπρατσο εχω το σημα της ΥΑΤ και θα ηθελα επιτελους να ακουστει και η δικη μου φωνη!Δεν ξερετε εσεις εκει εξω τι....


περναμε εμεις εδω μεσα ειμαστε σε τρομερη πιεση απο τους ανωτερους μας ,απο το κοσμο απο τους δικους μας απο ολους,και ολα αυτα για να μπορουμε να επιηβιωσουμε .Πολλοι απο εμας κλαιμε μετα απο διαδηλωσεις,αλλοι παλι οχι, ειναι πολυ πορομενοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα!Τρωμε αρκετο ξυλο για να μην κλαιμε...μας δεινουν ανεπισημα με τις χουφτες και με το ζορι φυσιικα, Provigil -μοδαφινίλη και ενα αλλο χαπι για που δεν γνωριζω τι ειναι, υσχυρα διεργετικα μαλλον για να τα ΅βγαζουμε περα οπως λενε και μας κοροιδευουν...φοβαμε ,φοβαμε πολυ εκει εξω και τα περνω,εχω ασκησει βια τρομερη σε αρκετους ανθρωπους χωρις να το θελω ,αλλα μας πιεζουν πολυ για αυτο,εχω σκεφτει μεχρι και την αυτοκτονια,δεν εχω φιλους, κοπελα τιποτα,πολλες φορες σκεφτομαι να φυγω μα νιωθω ανημπορος δεν εχω αλλη δουλεια δεν εχω χρηματα και θελω να ζησω.


Και θελω να ζησω και εγω οπως εσεις. Δεν λεω το επωνυμο μου γιατι φοβαμε για την ζωη μου οι μερικοι συναδελφοι ι εδω που εχουν ξεφυγει τελειως δεν ειναι ανθρωποι ειναι κτηνη και δεν ξερω αν φταινε τα χαπια η τα κομπλεξ τους η κατι αλλο ,ομως να ξερετε οτι υπαρχουν αρκετα παιδια σαν και εμενα που φοβουνται και ειμαστε ακομα ανθρωποι αλλα οχι για πολυ ακομα,νιωθω το σκοταδι η δινη της απανθρωπιας του φοβου να με ρουφαει καθε μερα!!


Μακαρι να αλαξει κατι εκει εξω μακαρι ο κοσμος να μας τελειωσει ολους μας μια ωρα νωριτερα να γλιτωσουμε και εμεις και εσεις απο αυτο το βασανιστιριο.Υπαρχουν φορες που κοιτω τον κοσμο απεναντι μου που με βριζει ,και ομως λεω ειμαι και εγω ενας απο αυτους ,νιωθω οτι ειμαι εκει και εγω και ντρεπομαι, οταν διαπιστωνω οτι δεν ειμαι θυμωνω και σκληραινω και ξεσπαω με ποιο πολυ οργη και φοβο στον κοσμο,και μετα ντρεπομαι για μενα για τους συναδελφους μου για ολους μας!Καντε κατι ρε κοινωνια σωστε μας οσο ειναι καιρος για να σωθητε και εσεις ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!


Γιατι πιστευω οτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα ουτε απο εκει εξω με εσας αλλα προπαντων ουτε εδω μεσα ,η ψυχραιμια εχει χαθει,θα εχουμε νεκρους συντομα και απο τις δυο πλευρες και τοτε δεν θα υπαρχει γυρισμος!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!"


Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Σίγουρα δεν είναι όλοι...γομάρια, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την κατάσταση...Τα ΜΑΤ είναι η φρουρά των μασόνων και των αλητήριων..Όταν έχουμε Ελληνική διακυβέρνηση θα αποδοθούν ευθύνες στους ματατζήδες για τα..έργα τους.
Οφείλουν υπακοή στο Σύνταγμα, ας μάθουν λοιπόν πως αυτό έχει παραβιασθεί και καταλυθεί...Και όχι από τον κόσμο που διαμαρτύρεται.

4 σχόλια:

  1. Μπορεί όποια στιγμή θέλει να παραιτηθεί και να κάνει κάτι ποιό ανθρώπινο, να τα πει δημόσια!!! Έτσι κάνουν μπάτσε οι ΑΝΔΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalos malakas o anwnumos edw,Brizei ton dh8en mpatso(GIA MENA H EPISTOLH AUTH EINE PARAMU8I GIA MIKRA PAIDIA) EPEIDH DEN TA LEEI DHMOSIWS KAI EGRAPSE AUTHN TIN EPISTOLH ANWNUMA!!!!DEN EINE LEEI ANDRAS O DH8EN MPATSOS!!!
    BRE MALAKOKOPANE EISE ESI TOTE ANDRAS?
    AFOU KAI ESI SAN ANWNUMOS YPOGRAFEIS!!!
    RE AEI STON GERO _DIAOLO!!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΣ!! ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ??? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΒΕΒΑΙΑ)ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ !!!ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΙΦΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ,ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΓΚΕ-ΓΚΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. They are absolutely free and you can get some assistance for the coursework danger.
    It could be as simple as encrypting information stored on discs,
    why do firms remain non-compliant? LPHI, which is not at par.


    my blog; lifelock Promo code 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή